Aisapari

Kehittämissuunnittelija Eeva Arpala ohjeistaa hanketoimijoita kahdella videolla, ja koko henkilöstö palvelee sähköpostilla ja puhelimella kuten tavallisestikin. Katso yhteystiedot TÄÄLTÄ.

Seuraava hankkeiden hakujakso päättyy maaliskuun lopussa ja keväällä on vielä yksi haku toukokuun loppuun mennessä.

Aisaparin henkilöstö tekee pääsääntöisesti etätyötä. Toimiston postilaatikko tarkistetaan joka arkipäivä. Asioinnista paikan päällä sovitaan tapauskohtaisesti.

Kevään tilaisuudet ja tapahtumat on peruutettu, esimerkiksi Kauhavan järjestömarkkinat on tällä erää siirretty pidettäväksi 18.8. Evijärven järjestömarkkinoiden ja Evijärvi tuottaa -tapahtuman päivämäärä on edelleen 5.9. 

Palaverit hoidetaan sähköisiä viestintä- ja videokokousyhteyksiä käyttäen, mikä on tavoitteena toiminnassamme tavallisestikin. 

Maaseudun kehittämistä ei virus kaada, mennään yhdessä haasteellisen ajan yli aisapareina!


Katso ohjevideot

hankkeen hakemisessa:

https://youtu.be/4FkaHTPzLL4


ja toteuttamisessa:

https://youtu.be/49GZ1Bii2BA


Lisätietoa hankerahoituksesta TÄSSÄ LINKISSÄ  

Leader-rahoituksella voidaan tukea esimerkiksi yritysten perustamista, kehittämistä ja investointeja, yleishyödyllisiä investointeja ja alueen kehittämistä, kylätoimintaa, harrastusmahdollisuuksia ja palvelutarjontaa sekä kansainvälistä toimintaa. Julkinen rahoitus tulee toimialueen kunnilta sekä EU:lta ja valtiolta Maaseuturahaston kautta. 

Viime vuonna Aisapari vietti 20-vuotisjuhlavuotta. Tutustu vuosiraporttiin TÄSSÄ LINKISSÄ

Aisaparin alueeseen kuuluvat Alajärvi, Evijärvi, Kauhava, Lappajärvi, Lapua ja Vimpeli.