Aisapari

Aisapari osallistui pääsiäisen alla Hyvä on  -messuille Evijärvellä. Messuosastolla järjestettiin kysely,  jossa kävijät saivat rastittaa omien elämänarvojensa perusteella sopivimmat vaihtoehdot.

Onko elämässä tärkeintä vahvuus: työ, toimeentulo ja yritteliäisyys - vai vireys: ajan tasalla pysyminen, yhdessä muiden kanssa toimiminen? Vai oletko villi, haluat ideoida ja kokeilla uusia asioita? Vai onko tärkeintä luonto ja ympäristö, teetkö valinnat kestävän kehityksen periaatteita noudattaen?

Messuilla rastituksia kertyi kaikkiaan parisataa ja osastolla käytiin mielenkiintoisia keskusteluja. Erilaiset näkemykset saivat melko tasaisesti kannatusta, ja lisäksi yksi messukävijä kirjasi oman painotuksensa: tärkeintä on oman onnensa löytäminen, rauha ja rentous.

Ykköseksi vaihtoehdoista nousi luonto ja ympäristö noin 33 % vastausprosentilla. Seuraavaksi eniten painotettiin vireyttä ja yhteistoimintaa, 24 %. Vahvuus ja innovatiivisuus jakoivat tasan loppuosuuden, molemmille kertyi reilut 40 rastitusta eli 21 % osuus.

Kirjaa oma painotuksesi klikkaamalla TÄSTÄ LINKISTÄ