Aisapari

Leader Aisapari järjestää loka-marraskuun vaihteessa kirjastokierroksen ja avaa yhden päivän pop-up-toimiston alueen jokaisessa kirjastossa. Kierros aloitetaan perjantaina 28.10., jolloin Aisaparin työntekijä on tavattavissa iltapäivällä kello kolmesta iltaseitsemään saakka Vimpelin ja Evijärven kirjastoissa.

Samat kellonajat pidetään myös seuraavan viikon kirjastotapaamisissa: maanantaina 31.10. ollaan samaan aikaan Kortesjärvellä ja Lehtimäellä, tiistaina 1.11. Alajärvellä ja Alahärmässä, keskiviikkona 2.11. Kauhavalla ja Lapualla ja torstaina 3.11. Lappajärvellä ja Ylihärmässä.

Aisaparin väeltä voi käydä kyselemässä vaikkapa vastikään avatuista pikkolohankkeista, joiden kautta yhdistyksillä on mahdollisuus saada rahoitusta remontteihin ja hankintoihin, luontopolkujen opasteisiin tai juhlavuoden 2017 tapahtumien järjestämiseen. Neuvoa voi tulla kysymään myös muista hankkeista tai niiden maksatuksesta, kyläsuunnittelusta tai vaikkapa tiedotuksesta. Jutustelemaan sopii tulla aiheesta kuin aiheesta eikä ajanvarausta tarvita.

Leader Aisapari on kehittämisyhdistys, joka järjestää toimintaa, neuvontaa ja rahoitusta seudun parhaaksi niin yrittäjille kuin yhteisöillekin. Aisaparin toimialueeseen kuuluvat Alajärvi, Evijärvi, Kauhava, Lappajärvi, Lapua ja Vimpeli. Aisaparin toimintaa ohjaa Merkki päällä -strategia vuoteen 2020 saakka.