Aisapari

Lue koko Aisapari-tiedote 1/2016 TÄSSÄ LINKISSÄ

Kotouttamiskäytännöt maaseudulla

Aisapari järjestää perjantaina 12.2. valtakunnallisen Kotouttamiskäytännöt maaseudulla -päivän. Päivän tavoitteena on tuoda esiin eri tahojen käytäntöjä maahanmuuttajien kotouttamiseksi sekä valmistella Leader-ryhmien valtakunnallista hanketta. Ilmoittaudu mukaan

Luovuudella lujemmaksi

Luovuudella lujemmaksi -hanke on tarkoitettu kaikille Aisaparin alueen yrittäjille, yrityksille ja yrittäjämielisille, luovien alojen osaajille ja niihin uskojille. Tulossa mm. koulutuksia ja teemailtoja, ks hankkeen kotisivu

Kylätesti ja -työkirja

Aisapari on kehittänyt kylätestin, jonka avulla on helppo nostaa keskusteluun kylän ominaispiirteitä ja palvelutasoa. Testin jälkeen voidaan yhteistuumin lähteä suunnittelemaan toimenpiteitä kylän kehittämiseksi vaikkapa kylätyökirjan avulla.

Perinnerakentamista Väinön päivänä

Väinön päivänä 17. helmikuuta järjestetään Evijärven koulukeskuksen auditoriossa seminaari, jonka aiheena on perinnetyö ja -rakentaminen. Tilaisuus on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille, ilmoittaudu mukaan!

Suomi 100 -teemahanke

Muistathan, että Suomi100 -teemahankkeen ideahaku on käynnissä helmikuun loppuun saakka!

Seututiedote tunnetuksi!

Järviseudun seututiedotteeseen on koottu kiinnostavia seminaareja ja tilaisuuksia. Kannattaa lukea koko tiedote osoitteessa www.jpyp.fi. Tiedotteen tuottaa Hoiskontie 25 -kehittämiskeskus.