Aisapari

PIKKOLO IV -teemahankkeen toimenpiteet on valittu. Hakemuksia tuli 39 kappaletta, joista 14 valittiin rahoitettavaksi. Teemahankkeen ideana on suunnata Leader-rahoitusta pienille hankkeille, joita ei voisi rahoittaa omina hankkeinaan. Tästä syystä PIKKOLO IV -toimenpiteet ovat alle 10 000 euron suuruisia.

Hankkeella kunnostetaan ja varustetaan yhteisiä tiloja ja alueita. Tavoitteena on parantaa ihmisten mahdollisuuksia kokoontua yhteen ja harrastaa kotiseudullaan.

Rahoitettavaksi valitut toimenpiteet ovat: Koskenvarren kyläyhdistys, Alajärvi: Uimapaikan ja ulkoilureitin kunnostus Härmä- seura, Kauhava: J.W. Snellmannin puiston kunnostus Länsirannan kyläyhdistys, Lappajärvi: Laavualueen kohennus Lakaluoman kyläyhdistys, Lapua: Laavun rakentaminen Saukonkylän kyläseura, Alajärvi: Yhteisten tilojen kehittäminen Voltin maa- ja kotitalousseura, Kauhava: Laiturin rakentaminen Oravan kyläseura, Kauhava: Ulkoilureitin kunnostaminen Teerinevan kyläyhdistys, Alajärvi: Kylätalon kohentaminen Lapua-seura, Lapua: Ränkimäen saunan katto Rantakylän Avantouimarit, Vimpeli: Saunan lattian kunnostus Karvalan Nuorisoseura, Lappajärvi: Nuoriseuran kunnostus ja leikkivälineiden hankinta Alahärmän Härmänkylän nuorisoseura, Kauhava: Juhlasalin pöydät Ylihärmän Nuorisoseura, Kauhava: Uudet ovet Särkikylän Kyläseura, Evijärvi: Ilmalämpöpumput

PIKKOLO IV -hanke odottaa vielä ELY-keskuksen laillisuustarkastusta ja hyväksyntää, jonka jälkeen toimenpiteiden toteutus voi alkaa. Toimenpiteet toteutetaan vuoden 2017 aikana.