Aisapari

Aisaparin hallituksessa on 12 jäsentä ja 12 henkilökohtaista varajäsentä, eri puolilta toimialuetta. Hallituksen toimikausi on kolmevuotinen, jäsenet edustavat julkista tahoa, yhdistyksiä ja yrityksiä tai maaseudun asukkaita. Hallituksen erovuoroisista varsinaista jäsenitä Aulikki Salo Kortesjärveltä (yhdistykset ja yritykset) ja Martti Vaurio Lapualta (maaseudun asukkaat) valittiin uudelleen. Uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin Jukka Kuoppala Alajärveltä (julkinen taho) ja Petteri Laukkonen Evijärveltä (yhdistykset ja yritykset). Muut hallituksen jäsenet ovat Petri Hietamäki Ylihärmästä, Jouko Vuolle Lapualta, Sari Kujala Lappajärveltä, Kari Sipilä Lehtimäeltä, Johanna Mastomäki Kauhavalta, Marjo Lakso Lapualta, Juha Kamppila Vimpelistä ja Juha Hakomäki Alahärmästä.

Varajäsenistä Niina Aila Lapualta (maaseudun asukas) ja Yrjö Koivukoski Vimpelistä (julkinen taho) valittiin uudelleen. Uusiksi hallituksen varajäseniksi valittiin Hanna Autio Kortesjärveltä (yhdistykset ja yritykset) ja Sanna Syrjälä Evijärveltä (julkinen taho). Lisäksi varajäseneksi valittiin Kati Vihikangas Lehtimäeltä hallituksesta eronneen Marjukka Latva-Laturin tilalle.

Muut hallituksen varajäsenet ovat Harri Sippola Kauhavalta, Petri Saunamäki Lapualta, Tiina Kujala Lappajärveltä, Kirsti Jaatinen Alajärveltä, Kim Lindström Lapualta, Maista Pirttinen Ylihärmästä ja Kirsti Alaviitala Alahärmästä.

Yhdistyksen tilintarkastajaksi vuodelle 2019 valittiin Hannele Lehtinen ja varalle Martti Lagerstedt sekä varsinaiseksi toiminnantarkastajaksi Anna-Maija Broo ja varalle Sari Antintupa.