Aisapari

Aisapari piti syyskokouksensa Evijärven nuorisoseuralla 22.10. Kokouksessa hyväksyttiin toiminta- ja viestintäsuunnitelmat ja talousarvio vuodelle 2016 sekä tehtiin henkilövalintoja.

Erovuoroisista hallituksen jäsenistä valittiin uudelleen tehtäväänsä Jouko Etula Alajärveltä ja Tiina Lassila Evijärveltä. Uusina hallitukseen valittiin Aulikki Salo Kauhavalta (Kortesjärvi), Martti Vaurio Lapualta ja Loviisa Anttila Vimpelistä.

Erovuoroisista varajäsenistä jatkaa Mari Nevamäki Kauhavan Kortesjärveltä ja uusina remmiin tulivat Yrjö Koivukoski Vimpelistä, Nina Aila Lapualta ja Antti Hanhikoski Evijärveltä.

Tilintarkastajina jatkavat Matti Lagerstedt ja Erkki Koivisto, varalla Hannele Lahtinen ja Juhani Viitala.

Jäsenmaksut pidettiin ennallaan, henkilöjäsenilta 10 euroa, yhteisöiltä 20 euroa ja kunnilta 150 euroa vuuodessa. Kannatusjäsenmaksu on 100 euroa henkilöiltä ja 300 euroa yrityksiltä ja yhteisöiltä.

Kokouksessa julkistettiin viime kauden tuloksista tehty videokooste: Yhteenveto 2007-2013

Syyskokouksessa ohjelmaa esitti Sonja Jokiranta Luovuuden lakeudesta Lapualta. Hän on säveltänyt Arto Juurakon murrerunoja, tässä näytteenä Pehemomiäs.

Kokouksen puheenjohtajana toimi Ilmari Sulkakoski. Kekriperinteen merkeissä kokoukseen osallistuvat saivat kahvituksen lisäksi "pääsinjuustona" evijärveläisen Sillankorvan Yrttijuuston tuotteita.

Kansanperinteen mukaan jukoiltana - torstaina toista viikkoa ennen pyhäinpäivää - katkesi maatalouden työvuosi ja parhaat saivat talosta juuston hyvän miehen lisänä.

Kyläviikot jatkuvat, katso ohjelma TÄÄLTÄ