Aisapari


Kotiseututalolla Voltissa oli myynnissä perennoja. Riuhnaasun järjestelyistä vastasi Härmä-seura.


Kesäkuun alussa järjestettyyn valtakunnalliseen Avoimet kylät -teemapäivään osallistui Aisapari alueelta kaikkiaan 16 toimijaa.

Lehtimäen Rannankylässä Suninsalmen vanhalla makasiinilla järjestettiin lättykahvila ja peräkonttikirppis. Länsikylässä kokoonnuttiin Länsituulen piha-alueella.

Alajärven järjestettiin Paalijärven pika-triathlon. Lappajärveä pyöräiltin ympäri ja Länsirannalla oli mukava yhdessäolon tapahtuma laavulla.

Evijärvellä tempaistiin pikakirppiskierroksen merkeissä. Särkikylässä järjestettiin kosteikon avajaiset.

Alahärmän Hillissä Vanhan Välimäen riihellä oli pihakirppis, kulttuurimaistiaisia ja poniratsastusta. Voltissa Härmä-seura järjesti Riuhnaasut.

Kauhavan Ruotsalassa Kauhavan Invalidien Lehtopirtillä oli pihakirppis ja avointen ovien päivä. Kauhavan kalastusseura järjesti onkipäivän Ojutjärvellä. Alakylän kyläyhdistys järjesti kolmen sillan pyöräilykierroksen ja Kankaan – Ikolan kyläseura Tempaus järjesti kyläpyöräilyn. Kuvakerho Rokka esitteli toimintaansa Mäenpään kylätalolla. Lapuan Haapakoskella järjestettiin avoimet ovat ja mukavaa yhdessäoloa nuorisoseuralla ja Hellanmaassa nuorisoseuralla oli kyläpäivä sekä järjestettiin kiertoajelu kylässä.

Kaikkiaan Avoimet kylät-tapahtuman järjestämiseen osallistui alueellamme lähes 200 talkoolaista ja kävijöitä tapahtumissa oli reippaasti yli 1000 henkeä.

Ojutjärvellä järjestettiin onkipäivä. Järjestelyistä vastasi Kauhavan kalastusseura.