Aisapari

Torstaina 15.3.2018 klo 17:00 – 20:00 Hotelli Kivitippu

- puheenaiheena luonto, hyvinvointi ja matkailu 

Maaseudun merkitys ja arvostus ovat kasvussa ja matkailu on tärkeä palveluelinkeino, jonka kehittämisessä riittää työtä. Täällä asuu luovia, innovatiivisia ja taitavia ihmisiä, meillä on upea luonto ja maisemat ja kulttuurihistoriasta kumpuaa paljon tarinoita. Tilaisuuden tavoitteena on innostaa löytämään tämän seudun, yrittäjien ja asukkaiden vahvuuksia, tarinoita ja unelmia matkailun tueksi ja oman hyvinvoinnin vahvistamiseksi. Huolehditaan siitä, että luonto ja ympäristö voivat jatkossakin hyvin ja panostetaan alueen imagon kehittämiseen. Opetellaan avoimuutta ja yhteistyötä uusien palveluiden ja tuotteiden kehittämisessä.

Illan päävieraaksi tulee yrittäjä, Hotelli Punkaharjun johtaja Saimi Hoyer. Hän on vangitseva kertoja, joka oman tarinansa kautta innostaa ja rohkaisee kuuntelemaan sisintä - uskomaan unelmiin ja tavoittelemaan niitä rohkeasti. Taitavana ja sanavalmiina esiintyjänä hän ei epäröi heittäytyä ja laittaa itseään likoon. Yrittäjyyteen, läsnäolon voimaan, heittäytymiseen, rohkeuteen ja itsensä kehittämiseen liittyvät aiheet ovat Saimin ominta aluetta. Hän rohkaisee jokaista kulkemaan kohti unelmiaan, heittäytymään hetkeen ja näkemään elämän ainutlaatuisuuden.

Illan alussa alueen matkailuyrittäjät ja hankeväki saavat lyhyet puheenvuorot ja Saimin puheenvuoron jälkeen luvassa on vielä mielenkiintoinen vuorovaikutteinen hetki, jossa illan puhujat vastaavat yleisön kysymyksiin