Aisapari

Asiakaslähtöisten luontokohteiden ja reittien suunnittelu ja toteutus ovat aiheena 16.4. pidettävässä koulutuksessa, johon kutsutaan kaikki Alajärven, Evijärven, Kauhavan, Lappajärven, Lapuan ja Vimpelin luonto-, patikointi- ja pyöräilyreittien ylläpitäjät, suunnittelijat ja rakentajat.

Yhden päivän mittainen koulutus (klo 9-16) on maksuton ja suoraan käytäntöön sovellettavissa. Tavoitteena saada yhtenäiset käytännöt koko Aisaparin alueelle miten suunnitellaan ja toteutetaan elämyksellisiä, vastuullisia ja turvallisia luontokokemuksia. TULE MUKAAN!

Opettajina ovat alan ja alueen parhaat asiantuntijat Pirjo Räsänen ja Hannu Salo. He antavat käytännön neuvot reittien ja luontokohteiden suunnitteluun ja toteutukseen, aiheena ovat myös pyöräilyreitit. Neuvot ja vinkit saa myös esimerkiksi opasteiden materiaalivalintoihin ja muihin kenttätyön käytäntöihin.

Lounas on omakustanteinen (esim. Sotilaskodissa 8,50€). Kahvitarjoilun vuoksi toivomme ilmoittautumisia paivi.kultalahti@aisapari.net tai puh. 0400 239 359.

Ilmoittautua voi myös TÄSSÄ LINKISSÄ.

Lataa esite TÄSTÄ

Tapahtuma facebookissa LINKKI
Pirjo Räsäsen opetus perustuu OutdoorsFinland-kehittämisohjelmaan, Metsähallituksen viitoituksen ja opastamisen käytäntöihin sekä reittien arviointimateriaalin päivityksiin 2019. Aiheena ovat sekä patikointi- että pyöräilyreitit.