Aisapari

OutdoorLeader on kansainvälinen luontomatkailuhanke, johon kuuluu Aisaparin lisäksi kuusi suomalaista ja kaksi ruotsalaista Leader-ryhmää. Hanke järjestää seuraavana toimenpiteenä pyöräilymatkailun seminaarin 28.-29.2. Korppoossa. 

BikeMenu-tapahtumassa kuullaan alan johtavia alustajia: millaisia ovat nykyiset luonto- ja pyörämatkailijat ja mitä mahdollisuuksia pyörämatkailu voi tarjota. Toisena päivänä ryhdytään porukalla rakentamaan BikeMen-konseptia Lounais-Suomen matkailuvaltiksi. Katso ohjelma tästä.

Osanottomaksu koko tapahtuman ajalta on 75 €. Se sisältää ohjelman, bussikuljetuksen Turusta Kaarinan ja Paraisten kautta Korppooseen, kahvit, lounaan molempina päivinä ja Hotel Nestorin kuuluisan kolmen ruokalajin saaristolaisillallisen sekä majoituksen kahden hengenhuoneissa. Yhden hengen huoneen lisämaksu on 40 €. Perjantain osanottomaksu on 50 € ja lauantain 40 € (eivät sisällä majoitusta, meno/paluukuljetus sopimuksen mukaan).

Tapahtumaan mahtuu 40 osanottajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Etusijalla ovat koko tapahtumaan ilmoittautuneet. Mahdolliset muutokset ohjelmaan ja bussikuljetuksen tarkempi aikataulu ja pysäkit ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmoittautumiset hankkeen projektipäällikölle Jouko Parviaiselle sähköpostitse 14.2.2020 mennessä: jouko.parviainen@varsinhyva.fi

Ruotsin Skåneen on tulossa opintomatka huhtikuun lopulla, ja viime syksyn opintomatkasta on raportti TÄSSÄ LINKISSÄ