Aisapari

Maanantaina 10. helmikuuta klo 17 alkaen kokoontuvat Evijärven ja Kauhavan järjestöt ja muut toimijat jälleen yhteiseen kumppanuuspöytään Kauhavan Helmirantaan. Koollekutsujana on tällä kertaa Kauhavan kaupunki. Tilaisuus on avoin kaikille kumppaneille, alueen toimijoille ja yhteistyöstä kiinnostuneille.

Järjestöjen, kuntien ja kuntayhtymä Kaksineuvoisen kumppanuuspöytä järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuoden marraskuussa ja silloin paikalle kerääntyi reilut 40 osallistujaa vapaaehtoistoimijoista virkamieskuntaan. Viime kerran keskusteluista tehty kooste on luettavissa TÄSSÄ LINKISSÄ

Tällä kertaa on tavoitteena päästä entistä konkreettisempaan yhteistyön suunnitteluun. Seuraavan kumppanuuspöydän kutsuu koolle Evijärven kunta ja sen pidetään elokuussa, keskiviikkona 26.8. klo 18 alkaen Evijärven koulukeskuksessa.

Järjestömarkkinoita

Viime keväänä pidettiin Etelä-Pohjanmaalla kahdeksan pop-up-tapahtumaa Järjestömarkkinoiden nimellä. Kierrokselle osallistui yli 300 paikallista ja maakunnallista järjestöä ja yhteisöä. Tapahtumaa koordinoivat Järjestöt mukana muutoksessa -hanke ja Seinäjoen järjestötalo.

Muutamilla paikkakunnilla on virinnyt halu järjestää Järjestömarkkinat myös tänä vuonna - eli tapahtuma, jossa yhdistykset ja muut tahot voivat tehdä tunnetuksi toimintaansa ja palvelujaan.

Kauhavalla Järjestömarkkinat pidetään jo huhtikuusssa Jokiniemen vanhustentalon yhteydessä olevalla Jokituvalla keskiviikkona 29.4. klo 15-18. Mikäli yhdistyksesi on kiinnostunut tulemaan mukaan tapahtumaan, ota yhteyttä aijjoos(a)aijjoos.fi tai puh. 044 583 7540 (Marja-Liisa Nevala)

Evijärvellä Järjestömarkkinat pidetään Evijärvi tuottaa -tapahtuman yhteydessä yrittäjän päivänä lauantaina 5.9. klo 10-15. Yhteyshenkilönä Evijärven kunnassa toimii kehittäjäkoordinaattori Sanna Syrjälä p. 040 7699 659, sähköposti sanna.syrjala(a)evijarvi.fi.