Aisapari

Aisapari on vuosien mittaan rahoittanut jo satoja hankkeita. Tiedätkö sinä, mitä niissä on tehty? Nyt on mahdollisuus nähdä paikan päällä, mitä hankerahoilla on saatu aikaan.

Kauhavalla viime syksynä järjestetty hankekiertue saa nyt jatkoa, kun 17.5. on mahdollisuus hypätä bussin kyytiin ja tutustua Alajärven ja Vimpelin hankkeisiin. Ei kylläkään ihan kaikkiin, mutta kattava otos on tarjolla. Bussi kiertää kylillä ja siinä samalla saat tuhdin tietopaketin Aisaparin rahoituksella tehdystä työstä.

Bussi starttaa Jamin Alajärven toimipisteen pihasta (Hoiskontie 25) klo 17, ja takaisin samaan paikkaan tullaan klo 21 mennessä.

Varaa paikkasi ilmoittautumalla Eeva Arpalalle eeva.arpala@aisapari.net tai puhelimitse 040 830 6541.

Vastaava kierros järjestetään tänä vuonna vielä Evijärvi-Lappajärvi -alueella ja Lapualla. Osallistu vaikka jokaiselle retkelle!

Messuille 6.5.

Hyvä kattaus Aisaparin toimintaa on esillä jo toukokuun 6. päivänä Asumista ja hyvinvointia -messuilla Alajärven jäähallissa.

Aisaparin hankkeet perustavat messuille ”vihreän olohuoneen”, jossa voi rauhoittua tutustumaan hanketyön saavutuksiin.

Kuten nimikin sanoo, on mukana muun muassa seudun luontokohteisiin, ympäristöön ja kestävään kehitykseen liittyviä hankkeita.