Aisapari

Aktiivinen, hyvä hallitustyöskentely on monen hyvän yritystarinan taustalla. Tämä on yleisesti tiedostettu ja myös tutkimuksilla todistettu tosiasia. Hallituksen merkitys korostuu erityisesti erilaisissa yrityksen muutoshaasteissa. Hallitustyöhön sijoitettu euro tulee varmasti nopeasti takaisin.

Kauppakamarit ovat tehneet pitkäjänteistä työtä hallitustyöskentelyn kehittämiseksi mm. kouluttamalla hallituksen jäseniä yrityksiin HHJ-kursseilla. Kauppakamarit ovat olleet myös aktiivisesti käynnistämässä alueellisia Hallituspartnerit -yhdistyksiä.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamari on käynnistänyt tammikuussa 2019 vuoden mittaisen hallitustyön aktivointihankkeen Lapuan, Kauhavan, Alajärven, Vimpelin, Lappajärven ja Evijärven alueella. Kohderyhmänä ovat alle 50 henkeä työllistävät kehitys- ja kasvuhaluiset mikro- ja pienyritykset, jotka ovat halukkaita aloittamaan pitkäjänteisen kehitysprosessin.

Tämän pilottihankkeen taustavoimina ja osarahoittajina ovat E-P:n kauppakamarin lisäksi Pohjanmaan kauppakamari, E-P:n Yrittäjät ja Pohjanmaan Hallituspartnerit ry.

Päärahoittajina ovat Kehittämisyhdistys Aisapari. Päärahoitus tulee Leader-ohjelman kautta EU:n Maaseuturahastosta ja alueen kunnilta. Jatkossa toimintaa pyritään laajentamaan kaikkiin pohjalaisiin maakuntiin ja seutukuntiin.

Hankkeen tuottama palvelu on yrityksille maksutonta lukuun ottamatta koulutustilaisuuksien pientä osallistumismaksua.

Lähde rohkeasti mukaan kehittymään teemalla

“HALLITUKSET TÖIHIN!”

Lisätietoa kotisivulta 

https://etela-pohjanmaankauppakamari.fi/palvelut/hallitustyon-aktivointi/

Hankkeen projektipäällikkönä toimii 

DI, HHJ, Matti Sepponen

puh: 045 8909212

email: matti.sepponen@kauppakamari.fi