Aisapari

FinEst Bändileiri -hanke huipentuu Saarenmaan leiriin

Kansainvälisen FinEst Bändileirin viimeinen yhteinen leiri järjestetään Saarenmaalla Virossa 4.-6. elokuuta. Saarenmaalla järjestettävä leiri on kolmivuotisen hankkeen huipennus.

FinEst Bändileiri -hankkeessa on mukana kolme Leader-ryhmää. Suomesta mukana ovat Leader Aisapari ja Leader Mansikka sekä Virosta Saarenmaalta Leader Saarte Kostöökogu. Järjestelyissä Aisaparin yhteistyökumppanina on Järvilakeuden kansalaisopisto ja Leader Mansikan yhteistyökumppanina Sisä-Savon kansalaisopisto.

Hankkeen päätösleirille ilmoittautua. Ilmoittautuminen tapahtuu Järvilakeuden kansalaisopiston kautta. Mukaan leirille otetaan 20 iältään 10-15-vuotiasta musiikin harrastajaa, myös aloittelijat ja uudet harrastajat ovat tervetulleita!

Edullisesti mukaan!

Osallistumismaksu on 70 euroa, joka sisältää opetuksen, matkat bussilla ja laivalla, majoituksen sekä leirinaikaiset ruokailut. Mukaan lähtee kolme opettajaa sekä järjestäjien puolesta tarvittava määrä huoltajia. Leiriläisille voi lähteä mukaan myös omia huoltajia, heidän maksuosuutensa tarkentuu myöhemmin lähtijämäärän mukaan.

Lisätietoja tulevasta leiristä saa kansalaisopistosta ja Aisaparista. Ilmoittautua voi jo nyt TÄSSÄ LINKISSÄ.

Katso myös Toni Annalan tekemä VIDEO marraskuun Recording Nightista.


FinEst Bändileiri -hankkeen viimeinen leiri järjestetään Saarenmaalla elokuussa. Kuva marraskuussa järjestetyltä FinEst Recording Night -leiriltä, jossa oli soittajien lisäksi myös musiikkivideon tekijöitä.