Aisapari

Lapuan Urheiluautoilijat toteuttaa Aisaparin ensimmäisen kertakorvaushankkeen

Lapuan Urheiluautoilijoiden hanke on saanut myönteisen päätöksen. Moottoriradan varikkoalueen päällystäminen toteutetaan kertakorvaushankkeena (lump sum). Hanke on ensimmäinen kertakorvaushanke Aisaparin alueella, ja muitakin vastaavia päätöksiä on tulossa kevään aikana.

Moottoriradan varikkoalueen päällystäminen parantaa radan käyttöä, kun päällystetyltä alueelta ei siirry soraa, ja muuta likaa varsinaiselle radalle. Varikkoalueen päällystäminen parantaa myös radan tehokasta käyttöä, kun varikkoalueella on riittävästi tilaa. Radan toimivuuden paraneminen auttaa esimerkiksi mahdollisuutta parantaa seuran nuorisotyötä.

Mittaukset, tasaukset, urakoiden valvonnan ja sadevesien johtamisen sekä sähkötyöt yhdistyksen väki tekee omana työnä, näihin jäsenistöstä löytyy kokemusta. Konetyöt teetetään urakoitsijoilla.

Tuki maksetaan tässä hankkeessa yhtenä ”klimppinä”. Hankkeen toteutus todennetaan kuvilla, ja ”kuittirumba” jää kokonaan pois eikä lasku- ja maksutositteita tai pääkirjaotetta tarvita.

Hankkeen kustannusarvio on 66 340 euroa, tuki 50 %. Yksityisen rahoituksen osuus on 23 510 euroa, josta talkootyön osuus on 9 660 euroa. Hankkeen toteutusaika on 1.5.2019 - 30.9.2019.