Aisapari

FinEst Bändileirin toinen leiri järjestetään Suonenjoella syyslomaviikolla, 19.-21. lokakuuta.

FinEst Bändileiri on kansainvälinen yhteistyöhanke, jossa on mukana kolme Leader-ryhmää: Aisapari ja Mansikka Suomesta ja Saarte Koostöökogu Virosta. Mukana käytännön järjestelyissä ovat Järvilakeuden kansalaisopisto ja Sisä-Savon kansalaisopisto.

Yhteistyöhankkeen ensimmäinen leiri järjestettiin huhtikuussa Saarenmaalla, Virossa. Aisaparin alueelta mukana oli 14 leiriläistä. Leiri tarjosi monenlaisia elämyksiä ja yhteisenä kielenä oli englannin lisäksi musiikki.

Aisaparin alueelta Suonenjoella järjestettävälle leirille mahtuu mukaan 20 leiriläistä. Iältään musiikin harrastajien tulee olla 10-15-vuotiaita. Leiriläisiä otetaan koko Aisaparin alueelta. Leirille ilmoittaudutaan Järvilakeuden kansalaisopistoon kotisivulla jarvilakeus.fi.

Musiikkiharrastusta aloittelevat, uudet harrastajat voivat myös lähteä mukaan leirille. Jokaisella soittimella on oma ryhmänsä ja laulajat harjoittelevat omassa ryhmässään. Leirillä harjoitellaan yhteisiä kappaleita, jotka esitetään leirin konsertissa. Saarenmaan leirin päätöskonsertissa oli lavalla yhtä aikaa nuorta soittajaa!

Opetuksen, matkat ja majoituksen sisältävä leirimaksu on 70 euroa. Mukaan lähteviltä huoltajilta maksu on 150 euroa. Lisätietoja leiristä saa Jari Rannanjärveltä, 0400 219 640, jari.rannanjarvi@jarvilakeus.fi.

Ilmoittaudu  mukaan tässä linkissä

Katso video huhtikuun leiriltä tässä linkissä