Aisapari

Aisaparin hallitus sai eilisillan kokoukseen käsiteltäväksi 30 hankehakemusta ja parikymmentä on jo odottamassa seuraavaa, kehuu toiminnanjohtaja Mervi Niemi-Huhdanpää. Pallo on laitettu vauhdilla liikkeelle!

Yritystukihakemuksia oli hallituksen käsittelyssä kolmetoista, yleishyödyllisiä investointihankkeita kahdeksan ja loput yhdeksän kehittämishankkeita.

Hankkeilla käynnistetään uusia yrityksiä, luodaan työpaikkoja ja uusia palveluja. Yleishyödyllisillä investoinneilla remontoidaan esimerkiksi kylien ja yhdistysten yhteisiä toimitiloja tai rakennetaan uusia. Hallituksen käsittelyssä olleista yritystuista ja investoinneista saivat kahta lukuunottamatta kaikki myönteisen päätöksen.

Kehittämishankkeilla synnytetään uusia toimintamuotoja ja rakennetaan verkostoja, jotka jäävät elämään myös hankkeen päätyttyä. Nyt käsittelyssä oli sekä yhden kunnan että laajempia alueita kattavia hankkeita. Kaikki kehittämishankkeet saivat myönteisen päätöksen, vaikka budjetteja joudutaankin hieman karsimaan. Hankerahoitus antaa alkupotkun monelle hyvälle asialle!

Elokuun kokouksen käsittelyyn ehtivät heinäkuun loppuun mennessä vireille tulleet hakemukset. Aisaparin toimisto on kiinni 6.-31.7., mutta hakemuksia voi silloinkin tehdä sähköisesti Hyrrä-järjestelmään tai lähettää postitse osoitteeseen Loppusuora 9, 62200 Kauhava. Hankemuodot ja niiden linjaukset sekä lomakkeet ja ohjeet löytyvät sivulta

http://www.aisapari.net/leader-rahoitus