Aisapari

Aisaparin alueen etätyötilat


Rural Working Hub -hankkeen aikana kootaan yhteen Aisaparin alueen etätyöpisteet.  Tällä sivulla lyhyet kuvaukset  etätyöpisteestä ja varaustiedot. 

Oman etätyöpisteen voi ilmoittaa mukaan vastaamalla tietolomakkeeseen tästä linkistä. 


HUOM! Korona-viruksen aiheuttaman poikkeustilan vuoksi osa etätyötiloista ei ole tällä hetkellä avoinna.  Varmistathan aukiolon tilan ylläpitäjältä. 


KAUHAVA

Alakylän Kyläareenan etätyö- ja kokoustila, Vanha Lapuantie 22, Pernaa.
Yhteyshenkilö: Marita Ojanperä 040 745 4069. Yhteydenotot puhelimitse mielellään iltaisin ja viikonloppuisin.
Tilat käytössä sopimuksen mukaan.
Tilan vuokra 15 eur/tunti.

Linna/LSK Business Park, Loppusuora 22, Kauhava. Yhteys: www.lentohotelli.fi 
Tilava, hyvin varusteltu toimistohuone, jonka yhteydessä sosiaalitilat. Alueella myös lounasravintola ja mahdollisuus majoittumiseen. Tarvittaessa käytössä myös viereinen kokoustila. Tilan vuokra 20 eur/päivä, 50 eur/viikko, 100 eur/kuukausi. Hintoihin lisätään alv. 

Lehtikelantalo, Louhikontie 1, Härmä.  Etätyötila Alahärmän keskustassa.  Toimistohuone kahdella työpisteellä sekä pienempi työhuone yhdelle henkilölle.  Yhteiskeittiö käytössä talon muiden toimijoiden kanssa.  Etätyötilan vuokra sovitaan  käytön mukaan.  Varaukset ja tiedustelut  Heikki Holappa (heikki.holappa (at) netikka.fi, p.0500 868210)   tai Juha Kärnä (juha.karna (at) saunalahti.fi, p.040 5109130 )


LAPUA

Virkataloo, Lassilantie 12,Lapua.
Yhteyshenkilö Martti Kaunismäki, Virkataloo Oy, p. 0400 267 605, etunimi.sukunimi (at) aluetekniikka.com.
Talossa toimii jo parikymmentä erikokoista yritystä, heillä osalla on omia osastojaan tai erillisiä työhuoneita, joillakin voi olla vain yksi 10 m2 huone käytössään. Toimintaa täydentämään sopii hyvin etätyötä tekevien palvelu, yritämme keksiä toimijoiden kanssa yhdessä tyydyttävät tavat vastata heidän tarpeisiin.
Tilan vuokra 100 eur + alv/kk/hlö. 


EVIJÄRVI

Evijärven kunnantalo, Viskarinaukio 3, Evijärvi.

Evijärven kirjasto, Voltintie 6, Kuoppa-aho.

Tilat ovat vapaassa käytössä aukioloaikoina, mutta halutessaan voi tehdä varauksen.
Yhteystiedot Evijärven kunnan ww-sivuilla.


ALAJÄRVI, LAPPAJÄRVI, VIMPELI

Näiden kuntien etätyöpisteiden tarkemmat kuvaukset ja yhteystiedot löytyvät Järvipohjanmaan yrityspalvelut oy:n vapaat tontit ja toimitilat sivulta. Valitse haussa kohdetyypiksi etätyötila. 

Tiloja on:

ALAJÄRVI

Toimistotila, Makasiinintie 2, Alajärvi. Yhteyshenkilö Jan Kujala

Toimistohuone Ruukki Constructions toimitilan yhteydessä, Vimpelintie 661 Luoma-aho. Yhteyshenkilö Jyrki Niemi. Tila vuokrataan pidempiaikaiseen käyttöön. 

Alajärven Sähkön vanhat toimitilat. Kauppakatu 1,  Alajärvi.
Toimistotillaa vuokrataan pidempiaikaiseen käyttöön.  Yhteydenotot  Ahti Källi. Tila vuokrataan pidempiaikaiseen käyttöön


Alajärven kirjaston lukusali, Kirkkotie 7, Alajärvi.
Lukusali ei ole varsinainen etätila, mutta sen voi varata erikseen sopimalla puh. (06) 2412 2410. Kirjastossa on lisäksi ATK -luokka, jossa on 18 tietokonetta, videotykki ja pieni keittiö. Tilan voi varata. Varaus on maksullinen. Kirjastossa pohditaan erillisen etätyötilan perustamista.

LAPPAJÄRVI

Lappajärvi, Maneesintie 5A, Lappajärvi. (Entinen valtion virastotalo)

Hotelli KivitippuNykäläntie 137, Lappajärvi. Tarjoaa työtilaa, jossa varustuksena mm. WiFi. Hinta 15 €/päiv. Tiedustelut p. 044 7910 470


VIMPELI 

Vimpelin kunnan etätyötila, vanhan osuuskaupan 2. kerros, Patruunantie 17.  Yhteys: kirsi.syynimaa (a) vimpeli.fi