Aisapari

Lahjoita nuorisorahastoon!

Keräämme nyt lahjoituksin rahaa nuorisorahastoon.  Ryhdy sinäkin Aisaparin alueen "mesenaatiksi" ja mahdollista nuorten omat hankkeet! Voit osoittaa lahjoituksesi: FI 494 743 102 003 2704. Lahjoituksilla ei ole minimimäärää eikä ylärajaa, olemme iloisia kaikenkokoisista panostuksista nuorten hyväksi. Merkitse viitteeksi lahjoittajan nimi, niin raportoimme lahjoittajille, millaista toimintaa rahoituksella on saatu aikaan.

Kaikki kerätyt varat jaetaan eteenpäin hakemusten perusteella alueen nuorille.

Nuorirahaston tavoitteena on tukea Aisaparin alueen nuorten uutta toimintaa ja saada nuoret mukaan paikalliseen kehittämistyöhön ja projekteihin. Rahoitusta voidaan myöntää hankkeille, joissa nuorten rooli on aktiivinen. Hankkeen tulee olla nuorten suunnittelema, toteuttama ja arvioima. Teema on vapaa ja hanke voi olla esimerkiksi tapahtuman järjestäminen tai yhteisten harrastusvälineiden hankinta. Hanke voidaan myös toteuttaa yhteistyössä paikallisten toimijoiden, kuten yhdistysten kunnan tai yritysten kanssa.

Varojen käytön kohdealue on sama kuin Aisapari ry:n toiminta-alue eli Alajärvi, Evijärvi, Kauhava, Lappajärvi, Lapua ja Vimpeli.

2019 nuorisorahastoon ovat lahjoittaneet:

Aulikki Salo
Anu Paloniemi
Lions Club Kauhava / Helahoito 
Kauhavan kaupunki
Järvilakeuden kansalaisopisto
Evijärvi-seura
Lions Club Evijärvi
Lappajärven kunta
Vimpelin kunta
Lions Club Kauhava / Ilmatar