Aisapari

Ohjeita hankkeiden toteuttajille


Ohjevideo: https://youtu.be/49GZ1Bii2BA

Hanketoimijan käsikirja löytyy TÄSTÄ LINKISTÄ

HUOMIO! Kaikissa tiedotteissa ja myös toimittajan tehdessä juttua haastatteluna tulee mainita, että hankkeen on rahoittanut AISAPARI. (Ely tekee laillisuustarkistuksen, mutta RAHA tulee AISAPARIn hankepotista. EU-tuen lähde on maaseuturahasto ja julkisen tuen rahoittajina ovat EU:n lisäksi valtio ja alueen kunnat).

AISAPARIn hanketoimijan viestintäohje


AISAPARI-logot: pdf, jpg, painokelpoinen, logokooste pdf, logokoosteWEB

EU:n Leader-logo, EU-lippu ym. ohjelmalogotHUOM! Tarkista yhdistyksesi tiedot YTJ-rekisterissä ja yhdistysrekisterissä (PRH)!

Hyrrä-järjestelmä käyttää yhdistysten, joilla on Y-tunnus (ei pelkkä rekisteritunnus), YTJ –järjestelmään tallennettuja osoitetietoja. Verohallinto vastaa YTJ-rekisterin ylläpidosta, ei patentti- ja rekisterihallitus.

Yhdistysten osalta tiedot eivät välity YTJ-rekisteristä PRH:n rekisteriin eikä myöskään päinvastoin.

Aika monien yhdistysten, joilla on PRH:n osalta asiat ok, eli tiedot on päivitetty, Hyrrään tulostuu kuitenkin väärät osoitetiedot (postiosoite) väärän YTJ –osoitetiedon takia. Huom! Hankkeen maksatusta ei voida tehdä, jos yhdistyksen osoitetiedot ovat väärät.

Osoitteenmuutos YTJ-rekisteriin tehdään lomakkeella Y4 https://www.ytj.fi/index/ilmoittaminen/muutosilmoitus/yhdistys.html

PRH:n eli Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin muutokset tehdään täällä: https://www.prh.fi/fi/yhdistysrekisteri.html


Lomake hankintojen hintavertailuun: Hintatason selvitys   
Katso päätöksesi selostuksesta, millaiset hankinnat tulee kilpailuttaa.
Pientenkin hankintojen hintavertailu kannattaa dokumentoida lomakkeelle, kun kyselyt tehdään esim. puhelimitse tai verkossa.

Vastikkeetta tehdyn työn tuntikirjanpito (Talkoopäiväkirja)

Työtuntiseuranta (palkallinen hanketyö)

Matkalaskulomake

Muutoshakemus

HYRRÄ-vinkkejä tässä LINKISSÄ

Hanketoimijan käsikirja tässä LINKISSÄ

Loppuraporttiohje tässä LINKISSÄ