Aisapari

Tule ja kutsu jäseneksi!

Aisaparin jäsenet kertovat, että

- on tärkeää, että Aisaparin alueen asukkaat ja toimijat ovat kiinnostuneista omasta kotiseudustaan ja haluavat osoittaa, että alueella on halu pysyä elinvoimaisena ja kehittyä

- Aisaparin kautta saat puolueetonta tietoa ja neuvontaa paikallisesta kehittämisestä sekä yritys- ja hankerahoituksesta

- olemalla mukana Aisaparin toiminnassa, sinulla mahdollisuus verkostoitua niin niin paikallisesti, valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin

Aisaparin jäsenhankintakampanjan teemana on " Aisapari 20-vuotta, kehittämistyötä oman kotiseudun parhaaksi"


JÄSENHANKINTAKAMPANJAN SÄÄNNÖT

Kuka saa osallistua?

Kaikki saavat osallistua uusien jäsenten hankintaan.

Haastamme jokaisen jäsenen mukaan vahvistamaan joukkoamme ja hankkimaan uusia jäseniä! Jäsenet ovat osa uudistuvaa ja elinvoimaista yhdistystä.

Mitä on palkintona?

Hankkimalla uusia jäseniä osallistut jäsenhankintakilpailuun, jossa voit voittaa lippulahjakortteja Aisaparin alueella järjestettäviin maksullisiin tilaisuuksiin. Lippulahjakortteja arvotaan neljästi vuoden aikana. Eniten jäseniä hankkinut palkitaan lippulahjakortilla maaliskuussa, toukokuussa, syyskuussa ja joulukuussa.

Varmistat osallistumisesi kilpailuun pyytämällä jäseneksi liittyvää henkilöä lisäämään yhteystietosi jäsenhakemuslomakkeeseen.

Myös uusien jäsenten kesken arvotaan lippulahjakortteja maaliskuussa, toukokuussa, syyskuussa ja joulukuussa.

Kampanja-aika:

Jäsenhankintakampanja on auki vuoden 2019 loppuun.


TAVOITE

Aisaparin tavoitteena on olla maaseudun kehittämisen asiantuntija, joka aktivoi, neuvoo, opastaa toimijoita sekä rahoittaa erilaisia kehittämistoimenpiteitä Aisapari tiedottaa sekä rahoitusmahdollisuuksista että rahoitetuista hankkeista monikanavaisesti; esitteissä, kotisivuilla, sosiaalisessa mediassa, paikallislehdissä sekä erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Aisapari tekee laajasti yhteistyötä alueen eri toimijoiden kanssa, ideoiden yhdessä heidän kanssaan sekä innostaen hankkeiden toteuttamiseen.


JÄSENET

Aisaparilla on hieman yli 400 jäsentä. Sekä henkilö- että kannattajajäsenmäärään haetaan kasvua, joka mahdollistaa Aisaparin toiminnan kehittämisen.

Jäsenmaksuun kuuluu Aisaparin jäsentiedote, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Lisäksi sähköpostiosoittensa ilmoittaneille jäsenille lähetetään uutiskirjeitä, joissa kerrotaan sekä Aisaparin omista tapahtumista että muista alueella järjestettävistä tilaisuuksista ja seminaareista.

Aisaparin ja Aisaparin rahoittamien hankkeiden tilaisuuksiin ja tapahtumiin on jäsenillä pääsääntöisesti vapaa pääsy.

Jäsenillä on mahdollisuus vaikuttaa Aisaparin toimintaan ja mm. henkilövalintoihin osallistumalla yhdistyksen kevät- ja syyskokouksiin.


JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Täytä jäsenhakemuslomake Aisaparin nettisivulla http://www.aisapari.net/leader-aisapari/liity-jaseneksi tai ilmoita halustasi liittyä Aisaparin jäseneksi sähköpostilla osoitteeseen: aisapari@aisapari.net

Jäsenmaksun suuruus 2019

Henkilöjäsenet 15 €/vuosi

Yhdistykset ja yritykset 25 €/vuosi

Kannattajajäsenet: henkilö 100 € ja yhdistys tai yritys 300 €. Kannattajajäsenyys on kertaluonteinen.


Kannattajajäsen

Kannattajajäsenet saavat Aisaparin jäsentiedotteen ja sähköisiä uutiskirjeitä.

Aisaparin kevät-ja syyskokouksissa kannattajajäsenillä on läsnäolo-oikeus, mutta ei äänioikeutta.

Täytä jäsenhakemuslomake Aisaparin nettisivulla http://www.aisapari.net/leader-aisapari/liity-jaseneksi ja kirjoita viestikenttään halusi liittyä Aisaparin kannattajajäseneksi.